Σε αναμονή ώς την τελευταία στιγμή

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ρόνι Λέβι σχετικά με την ετοιμότητα των Καμπρέρα και Κολούνγκα ενόψει του αγώνα με την Καρμιώτισσα. Από τη στιγμή που στο ρόστερ δεν υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις για να δώσουν βοήθειες, είναι λογικό ο Ισραηλινός τεχνικός να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τους δύο ποδοσφαιριστές για να δει αν μπορεί να τους υπολογίζει.

Από τη στιγμή που και χθες οι Καμπρέρα και Κολούνγκα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, είναι λογικό οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος τους. Όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στη σημερινή προπόνηση, με την οποία η ομάδα της Αμμοχώστου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της και θα διαφανεί αν οι δυο Ισπανοί θα μπουν στην αποστολή.

Αν υπολογίσουμε και την απουσία του τιμωρημένου Ίσμαελ Γκονσάλβες, τότε γίνεται αντιληπτό ότι ο Ρόνι Λέβι έχει σοβαρά προβλήματα όσον αφορά στη στελέχωση της επιθετικής γραμμής. Ένα σενάριο είναι να πάρει φανέλα βασικού ο Καρλίτος και να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, με τους Κυριάκου και Ράγιος στα «φτερά». Αυτή η διάταξη υπάρχει στο μυαλό του Λέβι, όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα τι θα γίνει με τους αμφίβολους ποδοσφαιριστές.

CYTAVISION - Live Sports

Η Ανόρθωση, κόντρα στην Καρμιώτισσα, καλείται να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένη και να επιστρέψει στις νίκες για να μη χάσει άλλο έδαφος για την πρώτη εξάδα. Οι απουσίες όμως προκαλούν πονοκέφαλο. Στην ομάδα της Αμμοχώστου υπάρχει ήδη μεγάλη πίεση και άγχος από την κατάστασή της, κάτι που σίγουρα επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές.

Κόντρα στην Καρμιώτισσα δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αλλαγής στην άμυνα. Όπως για παράδειγμα να μείνει στον πάγκο ο Γκιγέρμε Σάντος ή και να προωθηθεί στο κέντρο ο Σιβού.

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης, βλέποντας ότι το ρόστερ δεν μπορεί να του δώσει πολλές αξιόπιστες λύσεις, είναι λογικό να ψάχνεται ακόμη για να βρει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με αυτούς που έχει στη διάθεσή του.

Το να ανακατέψει την τράπουλα είναι ένα σενάριο, όμως και αυτό το σενάριο εμπεριέχει μπόλικο ρίσκο για την Ανόρθωση. Ο Λέβι δούλεψε αρκετά και στο κομμάτι της ψυχολογίας, μιας και όλοι στην ομάδα είναι πολύ απογοητευμένοι.