Στην… αντεπίθεση ο Απόλλωνας, ζητάει τιμωρία του Μπερτόλιο

Οι κυανόλευκοι θεωρούν πως στην έκθεση του παρατηρητή αγώνος, έπρεπε να συμπεριληφθεί και η κίνηση του Φακούντο Μπερτόλιο προς τον κόσμο του Απόλλωνα, υποστηρίζοντας πως είναι προκλητική και ότι ο Αργεντινός θα έπρεπε να αποβληθεί

Σε συνέχεια του προηγούμενού μας ρεπορτάζ σχετικά με την παραπομπή του Μπρούνο Βάλε στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα (διαβάστε εδώ τον λόγο), σύμφωνα με πληροφορίες μας από το στρατόπεδο του Απόλλωνα, η διοίκηση των κυανόλευκων παρουσιάζεται ενοχλημένη σε μεγάλο βαθμό.

Οι Απολλωνίστες «βράζουν» κατά του παρατηρητή αγώνα Γεώργιου Δαυίδ, διότι βάσει της συμπληρωματικής του έκθεσης, παραπέμπεται μόνο ο Βάλε και δεν αναφέρει οποιοδήποτε άλλο σκηνικό μετά το τέλος του αγώνα.

Οι κυανόλευκοι θεωρούν πως στην έκθεση του παρατηρητή αγώνος, έπρεπε να συμπεριληφθεί και η κίνηση του Φακούντο Μπερτόλιο προς τον κόσμο του Απόλλωνα στο πλαίσιο του πανηγυρισμού του μετά την επίτευξη του τέρματός του στο 90’ + 4 του ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας, υποστηρίζοντας πως είναι προκλητική και ότι ο Αργεντινός θα έπρεπε να αποβληθεί.

CYTAVISION - Live Sports

Όπως υποστηρίζεται από πλευράς της Λεμεσιανής ομάδας, θα ζητηθεί όπως ο Αθλητικός Δικαστής και ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας λειτουργήσουν αυτεπάγγελτα και τιμωρήσουν και τον Φακούντο Μπερόλιο.

Επίσης, όπως υποστηρίζουν οι κυανόλευκοι σχετικά με «την επίθεση του Καρλάο στον φροντιστή του Απόλλωνα στη φυσούνα», θα ζητήσουν οπτικοακουστικό υλικό ώστε να κινηθούν ανάλογα και γι’ αυτό το περιστατικό.