Τα δεδομένα μετά την παραίτηση (κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη)

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν όταν ο Πουλλαΐδης επιστρέψει στην Κύπρο...

Την παραίτησή του από την προεδρία της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ανόρθωσης, καθώς και από μέλος της διοίκησής της, γνωστοποίησε ως γνωστόν ο Χρίστος Πουλλαΐδης, μέσω δημοσιεύματος στην επίσημη ιστοσελίδα της Ανόρθωσης.

Χαρακτήρισε την παραίτησή του άμεση και αμετάκλητη, έκανε λόγο για επίτευξη του στόχου της οικονομικής επιβίωσης του συλλόγου, σημείωσε ότι για την αγωνιστική πορεία της ομάδας του ανήκει ένα μερίδιο ευθύνης και σημείωσε ότι η απουσία του στο εξωτερικό λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων τον εμποδίζει να προσφέρει αυτά που θέλει.

Στελέχη της εταιρείας ανέφεραν πως θα συζητήσουν με τους νομικούς για τα επόμενα βήματα, ειδικότερα για τη διαδοχή. Μέχρι αύριο δεν είναι δύσκολο να παρθεί κάποια απόφαση για σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Όπως φάνηκε, η απόφαση του μεγαλομετόχου δεν ήταν αναμενόμενη στα ενδότερα της διοίκησης.

CYTAVISION - Live Sports

Επίσης στην επιστολή παραίτησης του Πουλλαΐδη δεν αναφέρεται τι θα γίνει με τις μετοχές του και έτσι βγαίνει το συμπέρασμα πως θα παραμείνουν στον ίδιο. Σε περίπτωση που παρουσιαστούν προτάσεις για ανάληψη της διαχείρισης των μετοχών, αποκλειστικά υπεύθυνη για την επιλογή είναι η Οικογένεια Πουλλαΐδη. Διατηρεί δε το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση δεν θεωρεί ικανοποιητική, ακόμα και εάν είναι η μοναδική.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν όταν ο Πουλλαΐδης επιστρέψει στην Κύπρο.