Θα επιβραβεύσει την πολύ καλή εμφάνιση

Μια νίκη την Κυριακή επί της Αναγέννησης θα αυξήσει τις ελπίδες της ΑΕΖ για παραμονής. Παράλληλα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας του Ζακακίου, που θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο για να κάνει μια νέα αρχή. Δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης στο Παφιακό και μεθαύριο, κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας, ελπίζει πως θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο Αλέξης Γαρπόζης δεν φαίνεται πως θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Θα στηριχθεί στους ίδιους που αγωνίστηκαν εναντίον του Ερμή. Η τελευταία εμφάνιση της ΑΕΖ ήταν πολύ καλή, άρα και η συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της. Μεθαύριο, θα επιδιώξει να παρουσιαστεί με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση με στόχο τη νίκη.

Το κέντρο της άμυνας έδεσε με τους Σκόπλιακ και Οζίας, ο Σακελλαρίου τα πάει πολύ καλά, ενώ ο Τσιμονζί με τον Πάγκαλο και τον Ανδρέου έδωσαν πολύ καλά δείγματα στις πρώτες έντεκα αγωνιστικές. Στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση θα φανούν και οι τελικές αποφάσεις του Κύπριου τεχνικού για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.