Θέλει να ανεβάσει (και πάλι) στροφές

Μετά τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα (0-6), ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση στη Λάρνακα...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άρχισε καλά την σεζόν η Καρμιώτισσα όμως, η υποχώρηση μετά τα τελευταία παιχνίδια, υποχρεώνουν την τεχνική ηγεσία να ηχήσει καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές. Μετά τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα (0-6), ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση στη Λάρνακα.

Ο Λιάσος Λουκά, θα επιδιώξει να ετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα για να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις του προσεχούς αγώνα. Η αντίπαλος της «καίγεται», επίσης, για βαθμούς και στην έδρας της αναμένεται ιδιαίτερα επικίνδυνη.

CYTAVISION - Live Sports

Η Καρμιώτισσα άρχισε ιδανικά το πρωτάθλημα και οι 11 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει, είναι χαρακτηριστικό δείγμα των καλών εμφανίσεων που πραγματοποίησε στις πρώτες αγωνιστικές. Σημασία έχει, όμως, τι πρόσωπο θα παρουσιάσει στη συνέχεια, ανεβάζοντας και πάλι στροφές, με πρώτο σταθμό το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ομάδα των Πολεμιδιών χρειάζεται βελτίωση σε όλους τους τομείς για να μπορέσει να φτάσει στα επίπεδα των αρχικών της εμφανίσεων. Οι επιστροφές των Γουίλερ, Πόλιανετς, Μανογιάν και Αντάμοβιτς, δίνουν την ευκαιρία στον προπονητή της να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ενδεκάδα.