Θέλει να δέσει τα δύο κανόνια

Μαζί πέτυχαν τα 26 γκολ από τα 45 της ομάδας τους, δείγμα ότι αποτελούν τη δύναμη πυρός τους...

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Οι Νίκα Κατσιαράβα και Εμιλίο Ζελάγια του Εθνικού πέτυχαν από 13 γκολ και συγκαταλέγονται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα.

Μαζί πέτυχαν τα 26 γκολ από τα 45 της ομάδας τους, δείγμα ότι αποτελούν τη δύναμη πυρός τους. Γι’ αυτό και η διοίκηση των μπλε είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να τους κρατήσει στο Δασάκι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σαφέστατα και δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

CYTAVISION - Live Sports

Από εκεί και πέρα, ο Βάλντας Ιβανάουσκας έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για την άσχημη εμφάνιση δεύτερου ημιχρόνου στον αγώνα με τη Καρμιώτισσα. Ο Λιθουανός τεχνικός είναι προβληματισμένος επειδή η ομάδα βρίσκεται χωρίς νίκη για δύο μήνες. Κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να γυρίσουν σελίδα και να ανασυνταχθούν για να επαναφέρουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι η καλύτερη μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες και επιδιώκει να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του.

Οι παίκτες του στρώθηκαν στη δουλειά και ελπίζουν ότι θα βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί, μεθαύριο με νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας. Τουλάχιστον εντός έδρας, ο Εθνικός παρουσιάζεται αρκετά δυνατός και θα επιδιώξει να αξιοποιήσει το κάστρο του και να βάλει τέλος στον κατήφορο.