Θύρα 9: «Για να κλείσουν επιτέλους κάποιοι τα στόματα τους…»

965

Η Θύρα 9 τοποθετείται για τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στον εκτός έδρας αγώνα της Ομόνοιας κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο πριν 15 μέρες.

Αναλυτικά:

«Αδέλφια της Θύρα 9 περήφανε πράσινε λαέ,

Δυστυχώς 15 μέρες μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού κάποιοι έχουν βγάλει την γλώσσα τους περίπατο και λένε ότι θέλουν για την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού. Θα προσπαθήσουμε να γράψουμε όσο πιο απλά μπορούμε 5 πράγματα για να κλείσουν επιτέλους κάποιοι τα στόματα τους.

1. Όσοι ήταν στο γήπεδο γνωρίζουν πολύ καλά ότι η διακοπή του αγώνα όχι μόνο δεν ήταν συντονισμένη προσπάθεια από την Θύρα 9 αλλά αμέτρητες φορές τα στελέχη μας κάλεσαν τον κόσμο να σταματήσει την ρίψη.

2. Μπορούν να επιβεβαιώσουν πολλοί ότι στο ημίχρονο του αγώνα άτομα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ζητούσαν επανειλημμένα από την Θύρα 9 να διακόψει το παιχνίδι αναγκάζοντας την γραμματεία της ΘΥΡΑ 9 να μαζέψει τον κόσμο και να τον καλέσει να μην διακόψει το παιχνίδι έτσι ώστε να μην χρεωθεί ο πράσινος λαός την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

3. Από εκεί και πέρα η Θύρα 9 δεν μπορεί να κατευνάσει την αγανάκτηση του κόσμου και γνωρίζουν πολύ καλά όσοι ήταν στο γήπεδο ότι ο κόσμος ήταν καζάνι που έβραζε από τον πιο μικρό σε ηλικία μέχρι τον πιο μεγάλο. Ας ψάξουν να βρουν τους τρόπους να ηρεμήσουν τον κόσμο πριν τον στήσουν στο τοίχο.

4. Στην πρόσφατη συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου, ΣΥ.ΦΙ και Θύρας 9 οι εκπρόσωποι των ΣΥ.ΦΙ επιβεβαίωσαν τα πιο πάνω ενώ εμείς με την σειρά μας ασκήσαμε κριτική για την παντελή απουσία ατόμων του Δ.Σ από την κερκίδα την συγκεκριμένη μέρα.

5. Όλα τα πιο πάνω η διοίκηση της ομάδας μας τα γνωρίζει πολύ καλά εδώ και μέρες για αυτό και θεωρούμε πρόκληση την ανακοίνωση της για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού φωτογραφίζει ξεκάθαρα την οργανωμένη μας κερκίδα για την διακοπή. Εμείς ζητάμε να ακουστεί η αλήθεια και μόνο η αλήθεια για το τι έγινε την συγκεκριμένη μέρα και απαιτούμε από το Δ.Σ να πει την αλήθεια. Αν σε κάποιους στο Δ.Σ δεν αρέσει η αλήθεια αφού τους χάλασε την ευκαιρία να κτυπήσουν την Θύρα 9 να ξέρουν ότι από δω και πέρα τίποτα που δημιουργά ψεύτικες εντυπώσεις στον πράσινο λαό δεν θα μένει αναπάντητο.

Θα κλείσουμε καλώντας τον κόσμο να μείνει μακριά από ανούσια ξεσπάσματα που δεν βοηθούν την ομάδα μας αλλά την πληγώνουν ακόμα παραπάνω ειδικότερα οικονομικά. Στην φάση που βρίσκετε η Ομόνοια μας δεν μπορεί να δεχτεί άλλα οικονομικά κτυπήματα. Ο ωκεανός οικονομικών προβλημάτων που βούλιαξαν κάποιοι το σωματείο μας δεν δικαιολογά από εμάς χωρίς λόγο να προσθέσουμε ούτε μια σταγόνα.

ΟΣΟΙ ΕΙΠΑΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ – ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ».