Τι είπαν Λουκά και Αδάμου

48

Διαβάστε τις δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ της Αναγέννησης Δερύνειας και της Καμριώτισσας (0-1).

Λιάσος Λουκά (Καρμιώτισσα): «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με ένα καλό προπονητή. Το πρώτο ημίχρονο ήταν όπως το θέλαμε, χάσαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να προηγηθούμε. Ελέγχαμε το ρυθμό όμως δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε. Το δεύτερο ημίχρονο, αν και δεν είχαμε τόσες  ξεκάθαρες ευκαιρίες, καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ από στατική φάση και μας χαροποιεί που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μετά ο αντίπαλος προσπάθησε να αντιδράσει όμως κρατήσαμε χωρίς να βρουν την κλασική ευκαιρία. Απλά υπήρχαν κάποιες προϋποθέσεις. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μου, ερχόμενοι εδώ είχαμε αρκετές απώλειες, όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου γιατί κι αυτοί που μπήκαν δίκαια βρίσκονται στο ρόστερ και έχουν θέση στην Α΄Κατηγορία».

Αδάμος Αδάμου (Αναγέννηση Δερύνειας): «Μπήκαμε λόγω της κρισιμότητας αγχωμένοι και το πρώτο ημίχρονο η Καρμιώτισσα ήταν καλύτερη. Νομίζω ότι μας επηρέασε περισσότερο από ότι πιστεύαμε η κρισιμότητα του αγώνα. ΤΟ δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές που βοήθησαν την ομάδα και μπήκαμε καλύτερα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε όμως η Καρμιώτισσα ήταν πολύ καλή αμυντικά μετά το γκολ. Δεν καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες. Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι άσχημο. Από την αρχή του πρωταθλήματος φθάνουμε μέχρις ενός σημείου όμως φαίνεται ότι κάτι μας λείπει και δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα που μπορούμε. Δεχθήκαμε και σήμερα γκολ από στατική φάση. Αυτό που απομένει είναι να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε βαθμούς στα επόμενα ματς για να είμαστε κοντά στην παραμονή».