Τορναρίτης: Το περιβόητο 5-0 με την ΑΕΛ και η γεμάτη βαλίτσα στο Τσίρειο!

Aποκαλύψεις από τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού...

Στο παρελθόν, επί προεδρίας του Χριστόφορου Τορναρίτη, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 5-0 την ΑΕΛ στο Τσίρειο σε ένα ματς που πολλοί θεώρησαν πως οι μαυροπράσινοι «έκοψαν» το πρωτάθλημα στην ομάδα της Λεμεσού, η οποία τότε είχε προπονητή τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Παράλληλα, φημολογείτο έντονα πως ήταν στημένο το παιχνίδι και πολλοί έλεγαν ότι ο Τορναρίτης πήγε στο Τσίρειο με σακούλες γεμάτες χρήματα. Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super ΣΠΟΡ FM, είπε όλη την αλήθεια.

«Ήταν το 0-5 όταν νίκησε ο Ολυμπιακός την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Όλοι λέγανε ότι στήσαμε το παιχνίδι. Εγώ το μόνο που ξέρω να στήνω είναι βερκά. Είχα έναν οδηγό φουσκωτό και του γέμισα μια τσάντα με κάμποσα χαρτιά και πορνοπεριοδικά και πήγα στους παίκτες μου και τους είπα πως ό,τι περιέχει μέσα η βαλίτσα, αν κερδίσουν θα γίνουν δικά τους. Όποτε έκαμναν σουτ οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν μέσα. Πέτυχαν γκολάρες. Το παιχνίδι ήταν ολοκάθαρο, αυτή ήταν η ιστορία», είπε ο Τορναρίτης.

CYTAVISION - Live Sports

«Αυτό κυκλοφόρησε και στα αποδυτήρια της ΑΕΛ ότι το παιχνίδι ήταν στημένο», πρόσθεσε ακολούθως ο Κώστας Μαλέκκος.

«Συμπαθώ τους ΑΕΛίστες. Τα πάω καλά με ούλλους τους Λεμεσιανούς. Εν η πελλάρα μου οι Λεμεσιανοί. Ο παππούς μου ήταν ιδρυτικό μέλος της ΑΕΛ», αποκάλυψε μεταξύ άλλων o Τορναρίτης.

Για όσους δεν θυμούνται το ματς, δείτε το πιο κάτω…