Τρίτο εκτός έδρας ντέρμπι για την Ομόνοια / Αραράτ

38

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση στο φούτσαλ.

Αναλυτικά: «Το τρίτο της εκτός έδρας ντέρμπι θα δώσει αύριο (20/10) η Ομόνοια / Αραράτ, καθώς στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20:30.

Οι “πράσινοι” θέλουν σε αυτό το παιχνίδι να συνδυάσουν αυτό που δεν κατάφεραν στα δύο προηγούμενα ντέρμπι, να συνδυάσουν καλή παρουσία με νίκη, ούτως ώστε να πιάσουν την Ανόρθωση στις 12 βαθμούς.

Μοναδικός αμφίβολος για το παιχνίδι είναι ο Μανώλης Μανώλη, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί στη διάθεση του προπονητή, Κώστα Πολυβίου.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της Ανόρθωσης από τη Δικαστική Επιτροπή. Βάση του κανονισμού, πέραν των 30 ατόμων που θα δικαιούνται να εισέλθουν στο στάδιο με βάση τον κατάλογο που στέλνουν στην ΚΟΠ τα Σωματεία, δικαίωμα εισόδου θα έχουν συνταξιούχοι πέραν των 65 ετών και παιδιά μέχρι 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται από την μητέρα τους. Επίσης επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

6η αγωνιστική

20/10, 20:15        Δ.Χ. Δερύνειας – ΑΕΚ Λάρνακας

20/10, 20:30        Ανόρθωση – Ομόνοια / Αραράτ

20/10, 21:00        Εθνικός Λατσιών – Ελπίδα Αστρομερίτη

20/10, 21:15        ΑΜΕΚ Καψάλου – ΑΕΚ Σωτήρας

21/10, 21:00        Η Απελευθέρωση – ΑΕΛ

Στη βαθμολογία την πρώτη θέση μοιράζονται Ανόρθωση και ΑΕΛ με 12 βαθμούς, ενώ ακολουθούν με εννέα βαθμούς η Ομόνοια / Αραράτ και ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έχει ένα αγώνα λιγότερο».