Τζιωνής: «Eίναι η ώρα που πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Mε ανοικτή συγκέντρωση στον ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού συνεχίστηκε η Εκστρατεία Εγγραφής Μελών της Ομόνοιας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έδωσε το παρόν του και ο πρόεδρος Aντώνης Τζιωνής, ο οποίος μίλησε στους παρευρισκόμενους.

Ανάμεσα σε άλλα, είπε:

CYTAVISION - Live Sports

«Είναι μεγάλη η χαρά μας τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και των υπόλοιπων συναδέλφων στο Δ.Σ, είμαι σίγουρος ότι η χαρά και των Κάρβερ, Γέσπερ και ποδοσφαιριστών που είμαστε μαζί σας.

Για μένα προσωπικά υπάρχει ένας ακόμα ιδιαίτερος λόγος, το ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού, ο σύνδεσμος «Πρόοδος», είναι τα χωράφια μου, είναι ο τόπος μου, βρίσκομαι με πολλούς φίλους πάρα πολύ τακτικά και ως εκ τούτο έχω μία ιδιαίτερη σχέση αφού είναι η πόλη μου.

Συνεχίζοντας την εκστρατεία νέας εγγραφής μελών είμαστε σήμερα στη Λεμεσό. Είχαμε πει μόλις αναλάβαμε ότι την πορεία προς τον κόσμο και την προσπάθεια για τη μεγαλύτερη ενότητα θα την επιχειρήσουμε και θα την καταφέρουμε, σε αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται και η σημερινή εκδήλωση στη Λεμεσό.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι έχουμε αρκετές αιτήσεις μελών, αρκετές έχουν έρθει κατευθείαν στα γραφεία, οι περισσότερες έχουν εγκριθεί και όσες παίρνουμε τις εξετάζουμε με συνοπτικές διαδικασίες και αν και εφόσον τηρούν το καταστατικό εγκρίνονται αμέσως.

Καταλαβαίνετε και βλέπετε όλοι την προσπάθεια που γίνεται για μία νέα αρχή. Έχουμε ξεκινήσει να γίνουμε καλύτεροι επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινώντας από την προηγούμενη δουλειά του προηγούμενου ΔΣ με την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, έχουμε οργανώσει κατά τον καλύτερο επαγγελματικό τρόπο τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, φέραμε καινοτομίες στο Ηλίας Πούλλος, εκεί που γίνεται σκληρή δουλειά για να βελτιώνεται συνεχώς η ομάδα μας, με τον τεχνικό διευθυντή ανοίξαμε νέους… ορίζοντες με τις ακαδημίες που τα τελευταία χρόνια υπήρχαν προβλήματα, αναμένονται αποτελέσματα θα τα δούμε σύντομα, μόνο τρεις μήνες λειτουργεί, χρειάζεται υπομονή, προσπαθούμε να γίνουμε πλήρως επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα.

Έχουμε συνάψει συνεργασία με μία εταιρεία που έχει αναλάβει το μάρκετινγκ, θεωρούμε ότι θα πρέπει να του δώσουμε την απαραίτητη προσοχή για νέα έσοδα, θα κάνουμε νέες συμφωνίες για να παραμείνουν τα προϊόντα στην αγορά και προσπαθούμε με πάρα πολλούς τρόπους να αναβαθμίσουμε τη δουλειά μας και να γίνουμε πλήρως ένας επαγγελματικός σύλλογος.

Τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν ότι η προσπάθεια που γίνεται τυγχάνει καθημερινής βελτίωσης, αυτό είναι από την  αρχή που είχαμε υποσχεθεί ότι η ομάδα θα εργάζεται σκληρά και θα βελτιώνεται συνεχώς.

Υπήρχαν μερικά ατυχή αποτελέσματα στην αρχή που απογοήτευσαν αρκετά τον κόσμο και όχι αδικαιολόγητα, εμείς ζητήσαμε υπομονή, ευτυχώς εσείς μας τη δώσατε και άρχισε να αποδεικνύεται ότι άξιζε νε περιμένουμε λίγο. Πιστεύω ότι οι μέρες που έρχονται θα είναι καλύτερες, η ομάδα έχει περισσότερα να δείξει.

Δεν θεωρεί κανείς ότι έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα και ότι είμαστε μία ομάδα που έχει ξεπεράσει τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα των τελευταίων χρόνων.

Είμαστε σε μία πάρα πολύ καλή πορεία, η φετινή χρονιά είναι πολλή σημαντική, αν καταφέρουμε να συνεχίσουμε νοικοκυρεμένα, χωρίς σπατάλες, είμαι σίγουρος ότι την επόμενη χρονιά θα έχουμε απαλλαγεί από πολλά οικονομικά προβλήματα και θα μπορούμε να κάνουμε πιο παραγωγικούς προϋπολογισμούς και εννοώ ότι θα μπορέσουμε να ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα αφού δεν θα υπάρχουν τα προηγούμενα χρέη.

Σας καλώ όλους λοιπόν να μείνετε συστρατευμένοι, σας έχουμε απογοητεύσει, υπήρχαν περίοδοι που ο Ομονοιάτης άρχισε να χάνει την περηφάνια που είχε αποκτήσει 10ετίες πριν, δεν είναι πιστεύω η ώρα να αποδώσουμε ευθύνες, είναι η ώρα που πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Εμείς το αποδείξαμε, κανείς δεν περισσεύει. Όλοι είμαστε χρήσιμοι, είμαστε υπέρ της ενότητας και μπορούμε να ξεπεράσουμε τα κακά που έχουν γίνει, για την ιδέα που λέγεται Ομόνοια».